Έξοδος από Γυναικεία Nike Air Zoom Pegasus 33 831356-006 Γκρι Αθλητικά Παπούτσια SUjcecCR

Έξοδος από Γυναικεία Nike Air Zoom Pegasus 33 831356-006 Γκρι Αθλητικά Παπούτσια SUjcecCR

Αποστολή σε Άγιος Νικόλαος Lasithi (Νομός Λασιθίου) Ελλάδα

ΑΡΧΙΚΗ >  Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή & Επιστροφές


Όλες οι παραγγελίες είναι σταλμένο πλήρως ασφαλισμένα. Όλα τα πακέτα, είναι περιλαμβάνουν την επιβεβαίωση παράδοσης, και πρέπει να υπογράψει. Αν ο πελάτης δεν είναι το σπίτι κατά τη στιγμή της παράδοσης, ένα σημείωμα που άφησε στην πόρτα από τον Μεταφορέα Mail. Η σημείωση αυτή μπορεί να υπογραφεί και έφυγε για την Carrier Mail και το πακέτο θα παραδοθεί. Δεν μπορούμε να στείλουμε σε αμερικανική στρατιωτική APO κουτιά σήμερα. Εάν ένα στοιχείο έχει εξαντληθεί θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail από την αναμενόμενη ημερομηνία αποστολής. Στέλνουμε σε όλο τον κόσμο.

Μέθοδος ναυτιλίας & χρέωση

Παρέχουμε γρήγορη παράδοση για τους πελάτες μας - EMS Express με το Status online εντοπισμό. διαρκεί συνήθως 6-9 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει πόρτα σας ανάλογα με τον προορισμό και τον εκτελωνισμό. Online εντοπισμό μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο σας για εσάς σε διάφορα στάδια .Αν θέλετε να κάνετε πιο γρήγορα, πρέπει επίσης να παρέχουν DHL Express για σας, αλλά πρέπει επιπλέον αμοιβές (αυτό εξαρτάται από την ποσότητα της παραγγελίας σας), συνήθως έφτασαν σε 3-5 εργάσιμες ημέρες . Κάθε περισσότερο το πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

; Οι παραγγελίες συνήθως αποστέλλονται εντός 48 ωρών, εάν οι πληρωμές σας λάβει

; ; διεύθυνση αποστολής δεν μπορεί να αλλάξει ή να ακυρωθεί αφού αποσταλεί η παραγγελία (ες). (εάν χρειαστεί να το αλλάξετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε λίγες ώρες μετά το πληρώνετε)

; ; ; Η διεθνής ναυτιλία απαιτεί πιο περίπλοκες διαδικασίες ναυτιλίας (όπως δύο χώρες έθιμα, σταθμοί διέλευσης κ.λπ.), δεν είμαστε σε θέση να ελέγξει το χρόνο παράδοσης τους.

Διανομή

Όταν το πακέτο σας έφτασε στο τοπικό ταχυδρομείο, παρακαλούμε να εγγραφείτε για το πακέτο ASAP. Ή αλλιώς το πακέτο θα επιστραφεί σε λίγες μέρες αργότερα, οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για την πρόσθετη στέλνοντας αμοιβή. Εάν δεν μπορείτε να υπογράψετε για το πακέτο, παρακαλώ επικοινωνήστε με κάποιον άλλο που μπορεί να υπογράψει για εσάς.

Πολιτική Επιστροφών

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη φήμη μας για την καλή εξυπηρέτηση, αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail, θα σας βοηθήσει με την ανταλλαγή ή επιστροφή.

Παρακαλούμε να μας επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Τα στοιχεία πρέπει να επιστραφούν στον αρχικό, άθικτη συσκευασία τους και πρέπει να είναι σε ένα αχρησιμοποίητο όρο. Αν διαπιστώσουμε ότι το προϊόν επιστραφεί σε εμάς δεν είναι σε πλήρη επαν-εμπορεύσιμο όρο, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθεί το αίτημα για επιστροφή στο αντικείμενο, ή αφαιρούν ποσοστό μέχρι 50% επί της τιμής πώλησης από την αίτηση επιστροφής.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ταχυδρομικά τέλη και τη συσκευασία τέλη δεν επιστρέφονται, εκτός από τα ελαττωματικά στοιχεία.

Ανταλλαγή

* Όλες οι διεθνείς επιστροφές θα πρέπει να επιστραφούν στην ιστοσελίδα μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
* Τα έξοδα αποστολής για τις διεθνείς ανταλλαγές αυτές πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη όλων των δασμών, φόρων ή τελών που πρέπει να καταβληθεί για τα επιστρεφόμενα στοιχεία αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

οδηγίες επιστροφής

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να επιστρέψει ένα προϊόν:
Παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email για να καθορίσετε το λόγο για την επιστροφή σε πρώτη φάση, το προσωπικό υποστήριξης μας θα σας δώσει τη διεύθυνση αποστολής.
Παρακαλούμε να προσέχετε κατά την αποσυσκευασία και ανασυσκευασία των προϊόντων σας.
Παρακαλείσθε να επισυνάψετε ένα κομμάτι χαρτί περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες:

* Το όνομά μας είναι νηολογημένα στην ιστοσελίδα μας
* Αριθμός παραγγελίας
* Καθορίστε το λόγο για την επιστροφή του στοιχείου
* Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας

Παρακαλείστε να θέσει αυτό το κομμάτι χαρτί, και το προϊόν πρέπει να επιστραφεί, σε ένα αγροτεμάχιο, και να ταχυδρομήσετε σε μας. Παρακαλούμε να μας παράσχει τον αριθμό καταδίωξης μόλις τους έχουν αποσταλεί πίσω. Εμείς δεν αναλάβει την ευθύνη για την επιστροφή των αγαθών που χάνονται κατά τη μεταφορά. Εάν ανησυχείτε, τότε σας συνιστούμε να στείλετε τα αγαθά με συστημένη επιστολή και φυλάσσουν την απόδειξη της απόσπασης.
Πίσω